10 jaar getrouwd!

loveshoot19 juli 2019: Op het hek van Camping ter Durcht hangt een bordje: Vrij, Zat & Zon besloten feest. Er staan tenten, gekleurde caravans en beschilderde busjes. Er rennen kinderen en honden langs een muur van hoogstaand maïs. Jasper en Merel zijn 10 jaar getrouwd! De liefde & het leven. Het wordt allemaal uitbundig gevierd! Dansen, zingen, spelen, zwemmen, fikkie stoken, drinken en lekker eten.

Én er wordt dit weekend een kleine inhaalslag gemaakt: Het enige wat namelijk na hun huwelijksdag ontbrak was een échte, zoete, geposeerde trouwfoto! Gewoon omdat dat leuk is om te hebben, volgens Jasper. Ze vragen mij daarvoor omdat, zoals Merel het zegt: ‘jij weet hoe dat moet’. Natuurlijk wil ik het graag goed doen voor hen, maar ik merk dat ik bang ben dat het toch iets anders wordt dan ze hopen. Ik zeg ja, maar ik bel Merel een paar weken later over mijn twijfel. Ik besluit het simpel te houden. Waarschijnlijk leg ik de lat te hoog. Ik leg die lat precies waar hij moet. gewoon op ooghoogte. haalbaar. Zo blijft het leuk voor Merel en Jasper en leuk voor mij. Ik laat ze samen poseren bij het water in een paar standaard houdingen. Als ik dat heb ga ik dingen uitproberen. Spelen! Kids erbij, hond erbij, zittend op een bankje, met tegenlicht in een pluizenbollenveld. Merels zusje is er bij om op de kindjes te letten, wat heel veel scheelt! Merel en Jasper maken me het ook wel erg makkelijk. Ze hebben er zin in en ze zijn gewoon na al die jaren nog steeds verliefd!

Ik moet toegeven: na deze sessie vind ik het nóg leuker om mensen te laten poseren. Het is gewoon veel lol en het is geweldig, misschien zelfs onmisbaar, om een aantal mooie geposeerde foto van ‘samen’ te hebben! Zoals je ziet kan mijn ‘echte momenten’-hart het niet laten om alvast mijn camera te pakken en de voorbereidingen op de camping vast te leggen. Dat zie je ook niet elke dag!