werkwijze

Werkwijze

Een bruiloft is voor mij een puzzel. Licht, compositie, moment. Ik laat me leiden door wat ik zie, hoor en voel. Ik loop dus rond, meng me tussen de mensen en kijk vanuit verschillende hoeken. Ik forceer geen gebeurtenissen, je zult niet snel horen: kun je dat nog eens over doen? Al hou ik ook van een idee uitwerken en vind ik het leuk als jullie gasten om een spontane groepsfoto vragen.

Ik hou van simpel. Ik draag twee camera’s met verschillende lenzen. Zo kan ik makkelijk anticiperen op gebeurtenissen. Ik flitst af en toe. In het donker of bij ongunstig licht, zoals soms op de dansvloer. Ik eet en feest graag mee, zo leer ik de gasten en jullie nog beter kennen. Ik kom graag met een second shooter. Iemand met veel ervaring of een student fotografie bijvoorbeeld. Samen zien we meer, kunnen we overleggen en dingen uit proberen met als resultaat: veel verrassende foto’s!

Na de bruiloft maak ik graag een mooi album. Ik hou van vormgeven en maak dan ook met plezier een eerste ontwerp. Samen toveren we het binnen een uur om tot jullie droomalbum! Uiteraard krijg je de beelden ook op USB.

Poseren?

Even met z’n drieën er tussen uit. Het kan, maar het hoeft niet. Er zijn bruidsparen die dit onderdeel gewoon skippen. Willen jullie graag wat beelden die puur jullie liefde voor elkaar laten zien en heb je een leuk idee over de locatie? Dan kan dit één van de leukste onderdelen van de dag zijn! Dit is vaak ook even een fijn rustmomentje waar je niets hoeft. We creëren een setting waarin jullie op je gemak zijn. Ik raad aan hier minimaal een uur voor uit te trekken.

Kinderen

Persoonlijk vind ik kinderen op een bruiloft altijd geweldig. Ze vertonen vaak onaangepast gedrag of gedragen zich als kleine volwassenen. Willen jullie maximaal genieten van de kinderen op je bruiloft en zijn ze nog klein? Regel iemand die op hen let. Bij voorkeur iemand waar jullie veel van houden, want deze persoon zal vaak op de foto’s staan. Geef oudere kinderen een wegwerpcameraatje. Achteraf de dag terugzien door hun ogen is voor hen iets om trots op te zijn en voor jullie een feest!

Kennismaking

Speken mijn foto’s jullie aan? Dan starten we sowieso met een vrijblijvende kennismaking. In de eerste plaats is dit bedoeld om te kijken of het klikt. Verder bespreken we jullie globale planning en onderscheppen we indien nodig wat logistieke problemen. Ik laat jullie albums zien en als jullie dat willen een hele bruiloft. En ik zal met jullie delen hoe ik tot de beste resultaten kom. Ik verwacht niet dat jullie ter plekke boeken. Meestal is er genoeg tijd om het gesprek te laten bezinken en samen rustig te beslissen wat jullie willen.