GEZIN

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ga je een zo goed mogelijk beeld geven van wat je kunt verwachten als ik jullie kom fotograferen. Je kunt de shoot echt zien als een bijzonder uitje, ook al blijf je thuis. De uurtjes dat ik er ben zijn leuk en gezellig en uiteindelijk heb je en verrassende fotoserie van je gezin in handen. Leuk voor nu, goud voor later.

Jullie hoeven niks bijzonders te doen. Heerlijk is dat, niets hoeven. Jullie niet en ik niet. Ik bemoei me namelijk niet met wat er gebeurt. Ik hou er van om situaties en mensen gewoon te laten ‘zijn’.

De realiteit is zo veel mooier dan wat ik kan bedenken!

Vooraf bespreken we hoe voor jullie een relaxte dag er uitziet. We plannen 1 of 2 kleine activiteiten. Dit kan van alles zijn: naar de speeltuin, aan de fietsen sleutelen, de auto wassen, maar ook gewoon eten of jullie avondritueel. Ik kom al vanaf 1,5 uur! Kijk voor meer informatie bij de prijs.

Ik hou van vrolijkheid, harmonie, symmetrie en toffe composities. Iedereen die mooie, niet zo standaard, professionele foto’s wil van zijn of haar gezin kan mij boeken. De meeste mensen die ik fotografeer maken een album van de foto’s. Zo kunnen ze keer op keer de dag beleven. Ook drukken ze vaak een aantal foto’s af voor aan de muur. De vader van een gezin zei na afloop: ‘We hebben duizenden foto’s op onze telefoons en laptops, maar eigenlijk kijken we er nooit naar. En we staan er zelf eigenlijk ook nauwelijks op!’ Van de foto’s die ik van hen gemaakt hebben zij direct een album gemaakt.  Heerlijk toch?

Zelf laat ik iedere twee jaar een dag uit ons leven fotograferen. We hebben daar steeds veel plezier aan beleefd, want je bent echt even helemaal samen. Soms wordt het boek er nog bij gepakt en dan lachen we om onszelf en verlangen we terug naar onze fijne tijd in het vorige huis. Mijn zoon is nu 12 en hij vindt het nog steeds leuk als er een fotograaf komt. Niet in de laatste plaats omdat hij dan weer een paar stoere profielfoto’s heeft.


Wil je ook graag een persoonlijke, documentaire fotoserie van je gezin, precies zoals jullie zijn? Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan doen!