A DAY IN THE LIFE

Ik hou van écht. Daarom maak ik graag een dynamische fotoserie van een ‘gewone’ dag uit jullie leven! Het maakt niet uit of je drie drukke stuiterballen hebt, één kind, of wat voor samenstelling dan ook. Ik leg het vast zoals het is. Jullie hoeven niks te plannen, gewoon een vrije dag waarbij iedereen aanwezig is is genoeg! Het eerste half uur kan wat onwennig zijn, maar meestal hebben mensen al snel niet meer door dat ik er ben. Ik ben gewoon een ‘fly on the wall’.

Zou je wel een hapje uit jullie leven willen nemen zodat je er altijd naar kan kijken? Een Day in the Life shoot doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kind(eren), ouders en wie weet hoeveel generaties hierna!

Hoe langer ik er ben hoe meer ik kan vastleggen natuurlijk! Een standaard shoot is van 13:00 tot 20:00. Zo kan ik veel verschillende momenten en emoties vangen. Maar een shoot kan ook korter. Voor 350 euro (excl. reiskosten) kom ik al 3 uur bij jullie fotograferen. Neem gerust contact met me op om kennis te maken en vrijblijvend te overleggen wat het beste bij jullie past.