Awooowards!!

Whaaah! Niet te geloven! 3 awards! Eén van Fearless Photographers en één bij de Masters of Weddingphotography NE, BE en LUX!

Ik sta echt te springen in de kamer!!

Dit meisje hier is eigenlijk de reden waarom ik bruiloften zo leuk vind. Je kunt van alles plannen, maar hoe het echte leven zich een weg baant tussen de hoogtepunten door is onbetaalbaar. Dit pittige bruidsmeisje liep al de hele middag te dweilen. Ook tijdens de ceremonie en dus ook op de rode loper vlak voordat het bruidspaar naar buiten kwam. Eerlijk gezegd zag ik thuis pas bewust dat ik deze foto geschoten had. Het gaat misschien spiritueel wat ver, maar zelf heb ik het gevoel dat ik hem niet zelf gemaakt heb. Alsof hij gemaakt wilde worden buiten mijn bewustzijn om. Weird! Ja. En wat een cadeau.

Deze lenige tante is de moeder van de bruid. Zij en haar man rockten de dansvloer de hele avond! Het bruidspaar en hun vrienden konden dat ook en daardoor viel het nauwelijks op. Totdat ik zag dat ze een opleving kregen toen er een bepaald liedje gedraaid werd. Hun liedje? Ik weet het niet. Ik wist even niet op wie ik moets focussen want ook de vader van de bruid kwam met briljante moves. Wat een fantastisch stel! dacht ik. Ik wil zelf ook zo op de bruiloft van mijn kind staan dansen! En swoesh! Daar ging een been de lucht in. Gelukkig had ik hem net op tijd te pakken.

Ik wil zelf ook zo op de bruiloft van mijn kind staan dansen!


Ik begin steeds meer te geloven dat mijn foto’s zelfportretten zijn. Soms zie ik het even niet meer. Dan moet ik afstand nemen. Pauzeren. Op zulke momenten loop ik rustig rond, drink wat, kijk en luister, sta open voor wat er op mijn pad komt. En ik adem. Om het hoekje zag ik deze broertjes liggen. Mama bracht ze net een deken. Ik vond de losgeraakte slinger leuk. Het gaf me een beetje een afterparty-gevoel (al ging dat niet zo bewust) Ik nam positie in, bepaalde mijn achtergrond en ik wachtte. Net zo lang tot ze mij niet meer opmerkten en totdat er iets opmerkelijks gebeurd. Ik nam rust en ik zag rust.

Zo dankbaar voor deze prijzen!