Bianca en Tom

Soms maak je samen iets heftigs mee en soms is dat al vroeg in je relatie. En ik weet uit ervaring: met heel veel praten, huilen en lachen brengt het je dichter bij elkaar. Zo is het ook gegaan voor Bianca en Tom. Ze kennen elkaars kracht en kwetsbaarheden, juist doordat het niet altijd van een leien dakje ging. Vandaag is de dag dat ze ten overstaan van hun vrienden en familie kiezen voor een mooi leven met elkaar. Met alle ups en downs. Tijd voor een feestje!

Sta je net als Bianca niet graag in het middelpunt van de belangstelling? Dan is dit misschien geruststellend: op een bruiloft ben je niet de héle dag the centre of attention. Gasten zijn ook met elkaar en vooral… met zichzelf bezig! Je ontkomt er niet aan dat soms alle aandacht naar jou (of naar jullie) gaat. Tijdens de ceremonie bijvoorbeeld, tijdens een speech en met de openingsdans. En het is gewoon fijn als je je op die momenten zorgeloos voelt over je kapsel, je make-up en je kleding. En het hoeft helemaal niet over de top en onnatuurlijk te zijn. Er zijn zat leuke adressen waar je precies de look kunt realiseren die je voor ogen hebt of waar ze je kunnen helpen het beste uit jezelf te halen. Ik zeg het niet snel, want als fotograaf maakt het me werkelijk niks uit wat je draagt, maar wát een prachtige jurk had Bianca aan. Hij leek wel speciaal voor haar gemaakt! (Deze jurk en Tom’s pak zijn van de Bruidshoek in Leiden!) Andere tips voor een outfit die je als gegoten zit en nog veel meer vind je op de trouwblog van Marit: girls of honor. En wat betreft zorgeloosheid: Ik schreef er een blog over mindful trouwen! Daar geef ik je tips over hoe je kunt ontspannen in alle emoties die langskomen op je trouwdag.

Even terug naar Bianca en Tom: Een openingsdans in de schijnwerpers, ze hadden het wel hoor! Maar hoe ze tóch lekker konden aanklooien zonder dat íemand het zag zie je als je helemaal door scrolt tot de laatste foto’s. Wat een slim, romantsich en creatieve idee om het feest mee te openen!