Bianca en Tom

Soms maak je samen iets heftigs mee en soms is dat al vroeg in je relatie. En ik weet uit ervaring: met heel veel praten, huilen en lachen brengt het je dichter bij elkaar. Zo is het ook gegaan voor Bianca en Tom. Ze kennen elkaars kracht en kwetsbaarheden, juist doordat het niet altijd van een leien dakje ging. Vandaag is de dag dat ze ten overstaan van hun vrienden en familie kiezen voor een mooi leven met elkaar. Met alle ups en downs. Tijd voor een feestje!

Ik zeg het niet snel, want als fotograaf maakt het me werkelijk niks uit wat je draagt, maar wát een prachtige jurk had Bianca aan. (Deze jurk en Tom’s pak zijn van de Bruidshoek in Leiden!) Hij leek wel speciaal voor haar gemaakt! Ga je nog trouwen maar sta je net als Bianca niet graag in het middelpunt van de belangstelling? Dan is dit misschien geruststellend: op een bruiloft ben je niet de héle dag the centre of attention. Gasten zijn ook met elkaar en met zichzelf bezig! Je ontkomt er niet aan dat soms alle aandacht naar jou (of naar jullie) gaat. Tijdens de ceremonie bijvoorbeeld, tijdens een speech en met de openingsdans. In het gunstigste geval voel je je op die momenten zorgeloos over je kapsel, je make-up en je kleding. En het hoeft helemaal niet over de top en onnatuurlijk te zijn. Er zijn zat leuke adressen waar je precies de look kunt realiseren die je voor ogen hebt of waar ze je kunnen helpen het beste uit jezelf te halen. Als ik zelf ging trouwen zou ik beginnen bij de trouwblog van Marit: girls of honor. En lees eens mijn blog over mindful trouwen. Daar geef ik je tips over hoe je je innerlijk kan verhouden tot alle spannende gebeurtenissen en beslissingen die met trouwen samenhangen!

Even terug naar Bianca en Tom: Een openingsdans in de schijnwerpers, ze hadden het wel hoor! Maar hoe ze tóch lekker konden aanklooien zonder dat íemand het zag zie je als je helemaal door scrolt tot de laatste foto’s. Een briljant idee om hun kleurrijke dag mee af te sluiten!