Tweeling!

Chillen met een tweeling!

Als 3 jaar geleden iemand hen had verteld dat ze zouden zijn waar ze nu zijn, hadden ze heel hard gelachen! Eventjes geëmigreerd en daarna nog 2 keer verhuisd, een hond, 2 cavia’s, 2 nieuwe banen en… een tweeling. Zo is het nu en zo mag het wat hen betreft altijd blijven.

De shoot was verrassend ontspannend en natuurlijk.

Ik vroeg hen wat de foto’s voor hen betekenen: “We vinden het fijn om de babytijd van de meisjes vast te leggen als herinnering voor later. Ik denk dat je echt iets unieks biedt naast de geposeerde shoots die veel bekender zijn. Juist omdat het normale, alledaagse dingen zijn die je vastgelegd hebt, heb je later een goed beeld van hoe die tijd toen was. En we hebben nu heel veel super, super mooie babyfoto’s, daar kun je er niet genoeg van hebben!”

Een tweeling opvoeden, verzorgen, liefde geven en allebei werken. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik twee uitgetelde mensen zou treffen. Maar de sfeer in huis was LICHT en LUCHTIG. Vaak hoorde ik vertedert: “Kijk nou, Jochen, hoe schattig!!” Ik denk dat dit het geheim van hun succes is: Dat ze het écht SAMEN doen. Zonder veel woorden, als een tweede natuur. En dat ze genieten van deze tijd, omdat ze weten dat het razendsnel voorbij gaat.