Het leven vieren

juli 2019. Op het hek van Camping ter Durcht hangt een bordje: Vrij, Zat & Zon besloten feest. Er staan tenten, gekleurde caravans en beschilderde busjes. Er rennen kinderen en honden langs een muur van hoogstaand maïs. Jasper en Merel zijn 10 jaar getrouwd! De liefde & het leven. Het wordt dit weekend allemaal uitbundig gevierd! Dansen, zingen, spelen, zwemmen, fikkie stoken, drinken en lekker eten.

Én er wordt dit weekend een kleine inhaalslag gemaakt: Het enige wat namelijk na hun huwelijksdag ontbrak was een échte, zoete, geposeerde trouwfoto! Gewoon omdat dat leuk is om te hebben, volgens Jasper. Ze vragen mij daarvoor omdat, zoals Merel het zegt: ‘jij weet hoe dat moet’. Kids erbij, hond erbij, zittend op een bankje, met tegenlicht in een pluizenbollenveld. Merels zusje is er bij om op de kindjes te letten, perfect! Merel en Jasper maken me het ook wel erg makkelijk. Ze hebben er zin in en ze zijn gewoon na al die jaren nog steeds verliefd!

Ik moet toegeven: na deze sessie vind ik het nóg leuker om mensen te laten poseren. Het is gewoon veel lol en het is geweldig om een aantal mooie geposeerde foto van ‘samen’ te hebben! Zoals je ziet kon mijn ‘echte momenten’-hart het niet laten om alvast mijn camera te pakken en de voorbereidingen op de camping vast te leggen. Enjoy!