Marloes & Damiaan

‘We maken er gewoon een festivalletje van!’ Zo spreekt Damiaan zijn kersverse vrouw Marloes vastberaden toe als afsluiting van hun persoonlijke en kleurrijke trouwceremonie op Ruigoord. Inderdaad Ruigoord! Een kunstenaarsdorp onder de rook van Amsterdam. Lang mocht er niet getrouwd worden, maar Marloes en Damiaan waren ‘one of the lucky few’ en kregen het voor elkaar!
Gelukkig is Marloes een organisatietalent, want een festivalwedding is niet iets dat je in een dagje regelt. De bands, foodtrucks, koffiekever, ijsbus, customized comsumptiebonnen, stoelen en tafels voor héél veel gasten, shuttlebus en chauffeurs, campingplaatsten, kampvuur, gastenboek, taarten, speurtocht voor de kids, een dj, een vj, voor alle islamische gasten die meedoen aan de ramadan een heuse iftar-maaltijd na zonsondergang en so on and so on. Aan alles en iedereen was gedacht. Heel erg bijzonder vond ik dat.
Hippie hippie houraah!!
Maar loslaten kan Marloes ook. Eenmaal zittend op het schapenvel, luisterend naar de zoete woorden van haar man, haar duim verstopt in haar vuist voelend aan de nog ietwat onbekende ring om haar vinger, vergeet zij alle telefoontjes en emails van de afgelopen weken. Het is nu gewoon tijd voor feest!
Ik ben dankbaar dat ik er bij mocht zijn en deze bijzondere mensen kon zien genieten van elkaar en de liefde!
Wil je ook een festivalwedding? Neem een kijkje in mijn pinterestalbum. En onderaan deze blog vind je wat leuke adressen waar Marloes en Damiaan gebruik van gemaakt hebben.

Uitnodiging ontwerp: Karolien Rijksen: www.karolienrijksen.com
Jurk Marloes: Min Design door Janne Kromhout
Pak Damiaan: Hans Ubbink
Soepbus: Buskruid www.buskruid.com
BBQbakfiets:Puur Morgan www.bbqbakfiets.com
Koffiekever: www.smaakbus.nl/koffiekever
Ijsbus ‘wat de pot schaft’ www.ijsbus.nl