Max en Roos

Trouwen met Halloween!!

Op 28 oktober had ik mijn laatste bruiloft van 2017. Ik had de steun van een geweldige second shooter, Pieter van Lierop. En ik had er extra veel zin in want ik had kort daarvoor de Mind The Moment-workshop in de Ardennen afgerond. Ik zat vol energie. Maar dat werd meteen overtroffen door Roos en Max! Dit bruisende koppel kon niet wachten om elkaar bij de voordeur te zien.

Zij leerden elkaar kennen tijdens het carnaval. De plek waar relaties over het algemeen niet lang stand houden. (Niet mijn woorden, maar uit de fantastische speech van Roos’ getuige) Nou, zo’n feestlocatie is toch een goede voedingsbodem gebleken voor deze twee mooie mensen. Ik was echt geraakt door de manier waarop zij elkaar de gehele dag liefdevol aankeken. Nog even verliefd denk ik als op de dag van hun ontmoeting. Het carillon speelde vol overgave ‘daar komt de bruid’ toen zij het stadhuis van Delft na zonsondergang binnen gingen. Het was er knus en warm. De ceremonie op haar beurt mooi, persoonlijk en emotioneel. Max en Roos mochten zich eindelijk man en vrouw noemen.

Deze bruiloft was een echt versmelting van twee creatieve, lieve, internationale families. Lekker eten, prachtige speeches, mooie fotolocaties, een awesome jurk (van Nienke Bijtje) en heel veel knuffels, zingen en dansen. Kortom een topdag! Roos en Max heel veel geluk!!