over Nina

Ik ben Nina, 38 jaar en ik woon in Oosterbeek. Na 18 jaar in Rotterdam gewoond te hebben heb ik nu gekozen voor een leven met meer natuur en minder stress. Ik ben zelf getrouwd met een leuke tekenaar en ik heb een stand-up comedian in huis, onze zoon van 10. Sinds 2011 ben ik fotograaf en ik schiet gemiddeld 12 bruiloften per jaar. Ik volg graag workshops en ik ga graag met andere fotografen mee als 2nd shooter om te leren van hun aanpak.

Ik fotografeer omdat ik dan gelukkig ben. Met de camera in de hand voel ik me een soort ‘lifecatcher’. Ik hou van beelden die er natuurlijk uitzien en waarbij je het moment ‘voelt’. Mijn doel is foto’s te maken die waardevol voor jullie zijn, steeds op een andere manier in verschillende fasen van je leven.

Wij zijn superfan van Nina!

Tessa & Arne-Jan

Verder…

Naast mijn werk als trouwfotograaf fotografeer ik gezinnen in day-in-the-life-reportages, maak ik portretten van ondernemers en werk ik aan eigen projecten. Ik doe niet veel met Facebook, maar zou het leuk vinden als je we elkaar kunnen volgen op Instagram.