Over Nina

fotos-about-nina-insta

 

Voor mij is fotografie mooiste uitvinding ooit. (Op een gedeelde eerste plaats met wandelschoenen). Fotografie is tijdreizen. En de ziel vangen van iemand. Of van een moment. Of een plek. En het is vrijheid. Creativiteit. Meditatie. Een manier om oog te hebben voor anderen, waardering te geven en te ontvangen. Schoonheid. Kunst. Plezier. Veel dus! Het is een wonder dat ik er niet eerder mijn beroep van heb gemaakt!

Ik ben 38, woon in Oosterbeek met mijn man Wouter en zoon van 10, Tijn. Sinds 2011 ben ik huwelijksfotograaf en schiet ik gemiddeld 15 bruiloften per jaar. Ik volg workshops, woon lezingen bij en doe eigen projecten om mijzelf te blijven verbeteren. Ook ga ik graag met andere fotografen mee om te leren van hun aanpak.

Andere opdrachten zijn day-in-the-life-shoots bij gezinnen, portretten voor mijn vrienden op hun werkplek, en straatfotografie in Amsterdam. Op mijn Instagram vind je deze mash-up!

 

 

De ongedwongen sfeer die Nina weet te creëren zorgt voor hele mooie, pure foto’s!

Jeroen & Jeanette

 

Werkwijze

Tijdens de bruiloft ben ik steeds gericht op 3 dingen: mooi licht, mooie composities en mooie momenten. Voor mij de ultieme puzzel! Ik loop dus rond en kijk vanuit verschillende hoeken. Mijn ervaring is ook dat ik juist daardoor het minst opval. Ik forceer geen gebeurtenissen, je zult nooit horen: kun je dat nog een over doen? Ik anticipeer op momenten.

Ik kom met simpele middelen. Alleen tijdens het feest zet is wat statieven neer en ga ik flitsen. Ik draag 2 camera met verschillende lenzen. Zo ben ik mobiel en kan ik liggen, klimmen en rennen als het nodig is. Alles voor een fantastische foto!

We starten altijd met een kennismaking. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek kijken we of er een klik is. Wie zijn jullie? Wat zijn jullie specifieke wensen en verwachtingen? We zullen kijken naar jullie globale planning en onderscheppen evt. logistieke problemen. Ook mogen jullie mij vragen stellen en ik laat jullie albums zien. Ik vertel o.a. over de voordelen van een Unplugged Wedding. En ik zal met jullie delen hoe ik tot de beste resultaten kom. Ik raad jullie aan meerdere fotografen te bezoeken. Zo kun je de beste keuze maken.

Voor mij is een opdracht geslaagd wanneer jullie specifieke wensen vervuld zijn én ik jullie heb kunnen verrassen met een dynamische fotoserie!