Over Nina

Een jaar geleden hebben mijn man, zoon en ik Rotterdam verruild voor meer rust en mooiere sterrenhemels. We wonen nu met twee katten en een hond in Oosterbeek bij Arnhem. In 2011 ben ik na vele omwegen huwelijksfotograaf geworden. Ik heb gewerkt als fysiotherapeut en in de horeca, maar besloot na de geboorte van mijn zoon mijn hart te volgen en de Fotovakschool te gaan doen. Als trouwfotograaf krijg ik de kans om met mijn creativiteit iets te betekenen voor een ander. Dat maakt me heel blij! Naast de bruiloften fotografeer ik het dagelijks leven van gezinnen

We starten altijd met een kennismaking via Skype of bij mij in Oosterbeek. Dit is bedoeld om te kijken of het klikt. We bespreken jullie wensen en ik zal met jullie delen hoe ik tot de beste resultaten kom. Stuur me een appje (06-48964909) om direct te checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is!

Lees ook mijn laatste blogpost eens! Zo kom je nog meer over mij te weten en krijg je een beeld van wat je bij mij kunt verwachten.

Wij zijn superfan van Nina!

Tessa & Arne-Jan

Ervaringen van klanten

Elisabeth zegt:
Nina heeft het gewoon in zich om net zo zichtbaar en aanwezig te zijn als de klant wil. Zij weet de essentie van de sfeer te vangen. Als ik naar een foto kijk dan herinner ik mij hoe dat moment voelde. Ik herken alles daarin.

Tessa zegt:
Wij zijn superfan van Nina! De foto’s in haar portfolio spraken ons gelijk aan: vrolijk, kleurrijk en écht. De eerste kennismaking was leuk en Nina zeer sympathiek. Ze steekt veel tijd in het contact en de voorbereiding. We voelden ons prettig bij haar, waardoor poseren voor de shoot (toch iets wat je niet elke dag doet) heel vanzelf en natuurlijk ging. Op andere momenten had je amper door dat ze er bij was, terwijl ze alle belangrijke momenten perfect gefotografeerd heeft. Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste: we zijn superblij met de foto’s! Het is een geweldige weergave van een prachtige dag, die we steeds weer herbeleven als we de foto’s bekijken. 

Sophie zegt:
Nina maakt prachtige foto’s die net even anders zijn dan de standaard weddingshoot. Ze weet de sfeer van de dag en de kleine gebeurtenissen die jullie dag uniek maken prachtig vast te leggen, en dat terwijl ze gedurende de dag bijna onzichtbaar aanwezig is. Wij krijgen veel complimenten over onze foto’s. Ook het voortraject is prettig en ze luistert goed naar specifieke wensen. Bovendien is ze gewoon een lieve meid!

Lianne zegt:
Na een fijne kennismaking hadden wij beiden al een super goed gevoel, ze neemt echt de tijd voor je en kijkt goed wat de wensen zijn. Ook op de grote dag verliep alles erg fijn, we hadden gedacht dat de fotoreportage vermoeiend zou zijn, maar dit in tegendeel. Nina zorgde er echt voor dat alles op een natuurlijke en relaxte manier verliep. Ze liet ons lekker ons gangetje gaan, we hadden lol met elkaar, waardoor de foto’s heel natuurlijk en spontaan zijn geworden.

Anna zegt:
Nina is naast een mooi mens, een hele goede professional die prachtige foto’s maakt. Wij hebben geen moment spijt gehad dat zij onze twee-daagse bruiloft in beeld heeft gevat. Ze is heel helder in afspraken, vooraf en achteraf.  
Ik ben haar ook heel dankbaar dat ze ons tijdens de eerste dag toch nog even heeft ‘weggetrokken’ van onze lieve gasten om wat foto’s te maken. We hadden vooraf besproken dat we dat niet zo nodig vonden, een ‘shoot’, maar ze is daar op geheel eigen-wijze mee om gegaan en dat was een schot in de roos! Ik denk dat haar dat ook kenmerkt, als professional en mens geeft ze gevraagd en ongevraagd advies en kan tegelijkertijd heel goed luisteren naar wat je zelf aangeeft. Wij vonden dat heel fijn. 

Marloes zegt:
We zijn zooo blij dat Nina ons trouwfeest heeft gefotografeerd. Vanaf de eerste ontmoeting, voelde het contact goed en vertrouwd. Met veel passie, liefde en zorg heeft ze de sfeer van ons trouwen vastgelegd.
Ook heeft ze voor ons een trouwboek samengesteld. Dit is ook echt aan te raden.. We hadden niet verwacht dat het zo’n mooi boek van zo’n mooie kwaliteit zou worden.. en hadden het zelf niet beter kunnen doen.
Een trouwdag is een heel bijzondere dag, en heel snel weer voorbij. De herinneringen blijven.. en natuurlijk worden deze levendig(er) gehouden met mooie foto’s. Een fotograaf met wie het klikt en die professioneel, gepassioneerd en betrokken is, is daarom echt een pré. Nina is zo’n fotograaf. Wij zouden haar aan iedereen aanraden.

Chantal zegt:
Ik was ceremoniemeester op een bruiloft waar Nina fotografeerde. Ik vond het ontzettend knap hoe ze elke keer op het juiste moment opdook op de plek waar iets moois gebeurde. Blijkbaar heeft ze daar een soort zesde zintuig voor. Het ja-woord, de taart aansnijden en speeches zijn belangrijk, maar eigenlijk zijn momenten met emotionele waarde nog veel kostbaarder. Nina heeft het allemaal prachtig vereeuwigd.

Roos zegt:
Nina is een hele leuke fotografe, die meteen bij onze persoonlijke kennismaking rake vragen stelde over onze familiesituatie om op onze trouwdag precies te weten wie ze extra goed ging vastleggen. De dag zelf was zij flexibel toen ik als bruid nog niet tijdig omgekleed was. Ze pakte het moment meteen aan om toch nog foto’s te maken van het aankleedmoment. Daarna tijdens de fotoshoot in de stad spotte ze spontaan meer leuke plekken om gave foto’s met ons te maken. Aan het einde van de dag wilden we graag met alle 150 gasten een groepsfoto maken. Hiervoor installeerde ze in de zaal van de feestlocatie allemaal licht- en flitsapparatuur, zodat we het moment met al onze gasten mooi konden vastleggen. Het resultaat zijn hele sprekende foto’s, die onze trouwdag navertellen, zoals we die dag willen herinneren.