Ester & Thijn

Mijn bruidsparen krijgen altijd een preview van 30 foto’s binnen 10 dagen na de bruiloft. Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om te zien hoe dat eruit kan zien. Deze preview is van Ester en Thijn*. Zij trouwden begin maart in Het Oude Magazijn in Amersfoort.

Ik selecteer de foto’s dan op wat mij is opgevallen. En ik hoop zo een hele beknopte versie van hun verhaal te vertellen waar ze even mee vooruit kunnen voordat ze definitieve foto’s krijgen. Dit zijn een paar dingen die mij opvielen aan deze lichtvoetige, romantische bruiloft:

  • Deze dag zat vol verrassingen.¬†Oma kon er niet bij zijn want zij lag in het ziekenhuis, maar zij heeft de eerste ontmoeting en de hele ceremonie kunnen volgen via FaceTime!
  • Thijn voelde zich niet meer alleen in deze wereld toen hij Ester ontmoette werd er gezegd tijdens de ceremonie. Dat raakte mij. Eerlijke, echte woorden. Soulmates vind ik altijd een wat ongrijpbaar begrip, maar misschien is dit het wel…
  • Ester en Thijn namen de tijd om samen te lunchen voordat de ceremonie begon. Iets wat ik iedereen kan aanraden. Ik heb zelf ook met mijn man vlak voor de ceremonie even koffie gedronken. Onze fotograaf was daar toen niet bij. Het stond dus nog op mijn lijstje om dit ooit eens vast te mogen leggen. Dat intieme moment waarin je weer verliefd wordt op elkaar en je weet dat je samen iets heel bijzonders gaat doen.
  • Even was ik bang dat dit bruidspaar terug zou flitsen naar 1950 want de auto waarmee Ester werd opgehaald… hij leek recht uit een Back to the futurefilm te komen!

(*om privacyredenen zijn de namen in de tekst gewijzigd)