Prijs

Penny Lane

Houden jullie het graag klein? Willen jullie gewoon een paar mooie trouwfoto’s van jullie tweeën, de gasten en de ceremonie? Dan ben ik te boeken voor 7 uur fotografie. Ik maak dan een album (zonder jullie inbreng) waar ik zeker van ben dat jullie er blij van worden om het terug te zien. Dit album heeft 30 pagina’s en is 20 bij 20. Daarnaast krijgen jullie 300 foto’s op USB-stick om jullie dag voor eeuwig te herinneren.
Prijs: 1695,-*

Let It Be

Het draait voor jullie vooral om de momenten tussen de grote momenten door. Jullie willen een fotograaf die helemaal in jullie leven duikt en een mooi document maakt voor later. In dit pakket zit 9 uur fotografie. Jullie mooiste fotos’s komen in een speels album van 30 bij 30 met 40 pagina’s. Jullie kunnen kiezen uit veel soorten linnen en kunststof voor de cover. Op de USB-stick die jullie ontvangen staan 450 foto’s.
Prijs (fotografie + album): 2165,-*

Here Comes The Sun

Dit pakket is voor wie het graag simpel houdt. 11 uur fotografie en een classy album. Ik ben er alle belangrijke momenten bij en heb voldoende tijd de sfeer van de dag te vangen.
Jullie krijgen binnen 12 weken 500 foto’s op USBstick. Daarnaast worden jullie mooiste beelden afgedrukt in een prachtig Dutch Ink album van 40 pagina’s met fine-art papier. Tijdens een speciale albumuitzoek-afspraak mag je mijn ontwerp finetunen totdat alles helemaal naar wens is. Jullie krijgen binnen 10 dagen een preview van 30 foto’s.
Prijs (fotografie + luxe album) 2735,-*

Twist and Shout

Bij jullie gaat niks volgens het boekje. Dat iedereen geniet van jullie bruiloft is heel belangrijk voor jullie. En jullie kijken vooral uit naar het feest. Met dit pakket kom ik 12 uur aaneengesloten fotograferen. Iedereen kan rustig aan mij wennen en uiteindelijk krijg ik daardoor de meest natuurlijke plaatjes. Jullie ontvangen na de bruiloft een preview, een USB-stick met 600 foto’s, een luxe album van 50 pagina’s én een slideshow met passend liedje die makkelijk te delen is met jullie gasten.
Prijs (fotografie + luxe album + slideshow): 3220,-*

Bekijk albums

 

2nd shooter

Houden jullie van gewaagde composities en kleine momenten? Dan boek je er eenvoudig een tweede professionele fotograaf bij. Ik kom altijd met een fotograaf die goed op mij ingespeeld is en zelf ook trouwfotograaf is. Ik werk alleen met hele gedreven enthousiaste collega’s zodat ik zeker weet dat hij of zij een aanvulling op jullie dag zal zijn.
Prijs: een second shooter komt hetzelfde aantal uren als ik en is 50,- per uur. (excl. reiskosten)

Loveshoot

Willen jullie graag foto’s voor de uitnodiging of de save-the-date kaart? Verwachten jullie wat moeite te hebben met poseren? Of willen jullie gewoon wat lol maken vóór de bruiloft? Dan is een Loveshoot misschien wat voor jullie. We gaan 1,5 uur foto’s maken van jullie samen. Op een mooie plek. Gewoon genieten, kijken wat er ontstaat of heel bewust een concept uitwerken. Boeken jullie ook een bruiloft bij mij? Dan betaal je voor een Loveshoot 250 euro. Na afloop kunnen jullie 10 foto’s kiezen uit een online galerij. Extra foto’s zijn 25,- per stuk.
Losse totaalprijs 350,- (evt. achteraf te verrekenen)

Trouwen in het buitenland

Jullie krijgen bij deze boeking 18 uur fotografie van 2 fotografen! Zo kunnen we bijvoorbeeld het welkomstdiner fotograferen of de afterparty de volgende dag. Jullie ontvangen een online preview, minimaal 600 foto’s en een luxe album van 50 pagina’s.
Tarief voor 2 fotografen: n.o.t.k. Helemaal afhankelijk van waar en wanneer het is en hoeveel dagen jullie besluiten te feesten!

Cadeauboekjes

Willen jullie je ouders, je kinderen, opa en oma, bruidskinderen of wie dan ook verrassen met een mooi cadeaualbum? Of een klein exemplaar van het hoofdalbum? Ik maak graag voor jullie een unieke herinnering aan jullie trouwdag.

Prints

Wanneer heb je voor het laatst een echte foto in je handen gehad? Heerlijk gevoel toch? Misschien wil je één grote print van jullie beiden in de gang of een mooi stapeltje foto’s in een glazen kistje. Zelf maak ik geen afdrukken, maar ik heb veel goede adresjes voor jullie en denk graag mee over het beste resultaat!

Day in the life shoot

Jullie hebben een heerlijk gezin en willen graag dat ik, ongeposeerd, jullie dagelijks leven vastleg. Precies zoals het nu is. Dat kan tijdens een 4,5 uur durende Day In The Life shoot.
We plannen het zo dat er een aantal ‘rituelen’ langskomen als ik er ben. Zoals samen eten, in bad gaan en het op bed leggen. Dit spreken we van tevoren goed door. Na afloop ontvangen jullie 60 foto’s op een USB-stick en een album met de mooiste beelden.
Prijs: 925,-*

*Reis- en parkeerkosten zijn niet inbegrepen.