Sofie & Marcel

Winter, kou…. we denken vaak in januari al: laat die lente maar komen! Maar Sofie en Marcel niet. De dag vòòr hun bruiloft kwam het met pakken naar beneden. Sneeuw! Op de snelweg tussen lange rijen met besneeuwde sparren reed ik bij het krieken van de dag naar het huis in Lieren waar de feestelijkheden zouden beginnen. Uit de randstad, zo de zachtmoedige ‘de-tijd-staat-hier-stil’-rust in. Tussen de vele weilanden met koeien, paarden en alpaca’s kwam ik bij een prachtig vrijstaand huis glimmend in de morgenzon met een knusse pluim rook uit de schoorsteen. Tomtom vertelde mij dat mijn bestemming was bereikt. Nou, dat klopte helemaal!

In de kamer waar zojuist de moeder van Sofie werd opgemaakt zit Sofie relaxed op bed. Er wordt gelachen en gekletst. Ik hoor daar dat Marcel de vorige dag vanwege de weersomstandigheden 4 uur in de file heeft gestaan om hun trouwkever op te halen! Wat zal hij blij zijn dat die dag voorbij is. Een groter contrast met vandaag is haast niet mogelijk!

Trouwen in het wit

Het had die ene dag speciaal voor hen gesneeuwd, daarvan waren de gasten en ik wel overtuigd. Op Kasteel Doorwerth spraken zij zelf veel mooie woorden waaruit bleek dat ze nog héél veel lange winters samen willen doorbrengen. Een échte kus om het te bezegelen, een taart, champagne en een feest om in het geluk te delen. Een winterbruiloft: koud, maar vooral knus en gezellig en mag ik daaraan toevoegen: sprookjesachtig romantisch?!
Jurk Sofie: La donna Bruidsmode Nijmegen www.trouwenmetdonna.nl
Pak Marcel: Suit supply Arnhem
Bloemen: Mon fleuri Arnhem www.monfleuri.nl
Auto: kevershuren.nl
Haar en Make-up Sofie: Robin’s Hair and Beauty Lent