Tarief

Albumpakket

Dit pakket geeft jullie 8 uur aangesloten fotografie op jullie bruiloft.
Binnen 10 dagen ontvangen jullie een online preview die eenvoudig te delen is met vrienden en familie. Binnen 6 weken krijgen jullie en USBstick thuis met daarom een ruime selectie van hoge kwaliteit bewerkte foto’s. Reken op minimaal 350 foto’s, maar hoe langer ik blijf, hoe meer foto’s.
Verder maak ik een heerlijk ‘we beleven alles opnieuw’-album met 40 pagina’s met een luxe cover naar keuze. En natuurlijk mag je dit album finetunen todat alles helemaal naar wens is.
Totaalprijs 1820,-

Bekijk albums

Buitenlandbruiloft

Trouwen jullie in het buitenland en zouden jullie mij en een collega mee willen nemen? Dat kan! Dat vinden we fantastisch! Je krijgt dan 15 uur fotografie van 2 fotografen. Daarnaast een preview, minimaal 450 foto’s en een luxe album van 40 pagina’s. (dus zelfde als het albumpakket)
Reis- en verblijfkosten voor ons beiden zijn hierin nog niet berekend.
Totaalprijs hiervoor is 3880,-

Het enige waar we spijt van hebben is dat we Nina niet langer hebben laten blijven!

Cheryl & Mannes

Loveshoot

Willen jullie graag foto’s voor de uitnodiging of save-the-date kaart? Verwachten jullie wat moeite te hebben met poseren? Of gewoon zin in pre-wedding-fun? Dan is de loveshoot misschien iets voor jullie. We gaan een uurtje foto’s maken van jullie samen, niks klefs, gewoon samen slenteren door de stad, achtbanen testen in de Efteling of wandelen in jullie favoriete bos. Boeken jullie ook een bruiloftshoot bij mij dan krijg je deze loveshoot al voor 150 euro.
Losse totaalprijs 250,-


Albumpakket 2 fotografen

Willen jullie je gasten en jezelf totaal ontlasten? Boek er dan een 2e volledig-op-mij-ingespeelde fotograaf bij! Dan krijgen jullie alles wat men bij een albumpakket krijgt plus minimaal 50 extra foto’s uit andere standpunten. Denk aan mooie details, epische overzichtfoto’s, momenten die ik niet kan pakken omdat ik simpelweg niet op twee plaatsen tegelijk kan zijn. In neem op 50% van mijn bruiloften een tweede fotograaf mee.
Totaalprijs hiervoor is 2320,-

Eigen album

Wanneer jullie besluiten een album zelf te maken valt mijn netto uurprijs iets hoger uit. Iets met hoog en laag BTW-tarief. Dat leg ik jullie graag persoonlijk uit! Maar het kan dus. Ter indicatie: 8 uur fotografie zonder album is 1400,- Wanneer jullie richting de 12 uur gaan is het voordeliger om een klein ouderalbumpje af te nemen. Dan mag ik namelijk weer laag tarief btw rekenen.
Totaalprijs 1400,-

Afdrukken

Misschien wil je de hele gang behangen met een grote zwartwit-foto van jullie beiden, een ixi aan de muur, een Dibond print. Of gewoon een stapeltje foto’s voor in de schoenendoos van oma. Zelf maak ik geen afdrukken, maar ik heb veel goede adresjes voor jullie!
Willen jullie de gasten bedanken met een fotokaart? Hier zijn geen kosten aan verbonden, maar neem wel even contact met me op. Dan kan ik meedenken hoe de foto het beste tot zijn recht komt.