Trouwfotografie

Stilstaan bij de liefde. Mooie herinneringen maken. Een ritueel om écht voor elkaar te kiezen. Trouwen is zo veel meer dan ‘ja’ zeggen en een contract ondertekenen. Je weet dat je van elkaar houdt en nu draag je het ook echt uit. Trouwfotografie vangt de liefde, de sfeer, de mensen waar jullie van houden en natuurlijk de gebeurtenissen die dag aan je voorbij flitsen. Voor veel mensen zijn hun trouwfoto’s hun meest waardevolle bezit.

 

Love is all!

Trouwfoto’s zijn meer dan een weergave van de dag. Ik wil dat klanten door mijn foto’s de dag weer voelen. En dat mensen erop staan zoals ze zijn. Dat bereik ik door af te gaan op mijn gevoel. Een persoonlijke klik is dan ook heel belangrijk. Wanneer er wederzijds vertrouwen is, is het makkelijk om mij toe te laten op één van de meest speciale dagen in jullie leven.

Mijn stijl laat zich het beste laat omschrijven als: vrolijk, echt en kleurrijk. Ik lever fotoalbums van hoge kwaliteit waarin de beelden het best tot hun recht komen. Dit is misschien wel het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Houden jullie van kunst, cultuur en fotografie? Houden jullie van de zon maar kunnen jullie ook dansen in de regen? En zijn jullie helemaal gek op elkaar? Dan zijn wij waarschijnlijk een match! Kijk hier of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag! Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking via Zoom of Skype.

Prijs Trouwfotografie 2021

Wat krijgen jullie als ik jullie bruiloft fotografeer?

een zeer ruime selectie foto’s die het verhaal van jullie trouwdag vertelt
foto’s in hoge resolutie gebruiksklaar voor afdruk
voorbereiding op jullie dag
same week slideshow op muziek met de highlights
ik ben 6 uur aanwezig op jullie huwelijksdag
uitgebreide nabewerking beelden
snelle levering van de foto’s binnen 6 weken
minialbum met de mooiste foto’s

Totaalprijs: € 1495,-

Optioneel:

extra uren € 135,- per uur
bij 8 uur of meer: een ervaren 2e fotograaf (hij/zij komt dezelfde uren als ik) € 75,- per uur
album van Dutch Ink Albums (zie albumprijslijst)
ouderalbums (zie albumprijslijst)